lørdag den 3. januar 2009

start blog

Det er Claus og Lisbeth, der har givet mig interesse for at blogge. Så derfor!!!!!
Så må vi se, hvordan det går.

13 kommentarer:

  1. Hej Hanne.
    Jamen vi glæder os til at begynder at skrive løst og fast om din hverdag. Det kan så absolut anbefales. Bloglæsning og skrivning udvider horisonten på mange dejlige måder.
    KH Lisbeth

    SvarSlet
  2. Hej alle 3.
    Det har været en ganske forfærdelig sidste uge. Mormor er kommet hjem, og det kræver meget af os selv om der er 'mandsopdækning' x 6 fra Kommunen. Vi måtte alligevel vaske tissevådt tøj, dyner etc. samt sørge for flere andre ting. Nu går det lidt bedre. Og så blev Chanel alvorligt syg og måtte i onsdags opereres for tarmslyng. Det var på et hængende hår. Så derfor smuttede hilsnen til dig på din fødselsdag fuldstændigt. Det er jeg ked af - godt vi HAR fejret dig i november. Men jeg kan se, at I havde en god dag, hvor andre fik hilst dig. Ungerne har også været syge med halsbetændelse, Andreas mellemørebetændelse igen, så vi har været hængt op.
    Nu går det bedre med alle, så det lysner igen.
    Kan du hilse resten af familien og jeg hilser herfra,
    Knus Hanne

    SvarSlet
  3. Jamen dog. Det er ok med min fødselsdag. Straks værre med Chanel, håber, hun har det godt igen. Det var da lidt af en forskrækkelse. Og din mor! Ja, selvom kommunen gør, hvad de kan, så er der meget på jeres skuldre alligevel. Det er svært at få passet ind i en travl hverdag med arbejde og studier.
    Vi har det godt, er i vindistriktet og smager på livet løs, uhm. Vi håber, det går godt med Casper og Rasmus i eftermiddag. Kærligst os alle på NZ.

    SvarSlet
  4. Hej alle 3.
    Rasmus har lige kørt Casper hjem til gefion. Vi er ret sikre på, at han har haft en dejlig dag. Han blev hentt ved 14-tiden og vi startede med te og hjemmebagte boller. Så gik vi tur i Dyrehaven, hvor vi så på råvildt og heste. Casper og jeg sang på turen. Hjemme så vi så film inden aftensmaden. Vi spiste lasagne med salat og flutes samt lidt rødvin. Det bekom Casper vel. Han har været glad og sød. Chanel har det godt igen, er stadig lidt øm i sit > 50 cm. lange ar, men fungerer ellers normalt. Gøer ad Casper, når han går rundt, men han tager det pænt, selvom han blev forskrækket et par gange. Så vi har siddet med ham og så lægger hun sig igen. Ellers går det rimeligt. det er hårdt med mor. Vi håber på en snarlig plejehjemsplads. Kan I hygge jer og nyde det hele. Rasmus har taget nogle billeder, som han lægger us fra vores tur idag. så kan I ved selvsyn se, at han var glad.....
    Mange knus fra os alle,
    Hanne

    SvarSlet
  5. Det var godt at høre - altså om Casper. Pussigt at Chanel, som alle andre normale hunde, læser Casper som anderledes. Det er han jo også, men at gå rundt er jo temmelig normalt trods alt.

    Bestemt ikke godt om mormor! - lad os håbe på en plejehjemsplads. I vil nok have nytte af at løbe Rødovre K. på dørene. Det plejer at gå hurtigere, hvis man gør det...

    Kia har vist ikke hørt om vores blog - hun skrev til mig på Facebook, og spurgte, hvordan det gik!

    Knus, /CBR

    SvarSlet
  6. Hej alle 3.
    Dejligt at læse om jer og jeres oplevelser på Troldesofie. Vi savner jer nu alligevel, men det går nu nok. Håber Lisbeths knæ har det bedre. Her går det nogenlunde. Vi ringer næsten dagligt til RØdovre Kommune for at presse dem. Har opnået, at hun er sat på en 'ad hoc'-liste til plejehjem forud for visitationen, det er stort, har vi indtryk af. Igår lå hun på gulvet, da hjemmehjælpen kom om morgenen, om hun var faldet er uvist, men hun havde ikke slået sig... Så vi gjorde ikke mere ved det. Men det er godt nok sejt.
    Chanel har det godt igen, og ja, hun er helt klar over, at Casper er anderledes. Det er bedst, når han sidder ned, så går hun stille hen til ham og snuser. Vi havde iøvrigt en dejlig dag med ham. Og vi tror bestemt også, at han nød det. Andreas er ved at gøre sig klar til at starte på mandag på Ingeniørhøjskolen. Han er vist begyndt at glæde sig lidt. Mac'en kører og han har købt taske mv. Kia slider med gymnasiet, passer Simon og veninderne og har fuld fart på. HJ arbejder som vanligt, så alt er nok nogenlunde ved det gamle.
    Knus fra os alle,
    Hanne

    SvarSlet
  7. Hej igen.
    Glemte lige at sige, at også Kristine har det godt. Hun har fået sit klaver-keyboard (kombi jul/fødselsdag) og kan allerede spille en del. Så der er en stejl learning-curve. Hun nyder at kunne spille til sine sange, selvom det er svært at få både højre og venstre hånd til at lystre.
    Knus igen, Hanne

    SvarSlet
  8. Dejligt at høre, at I alle trives. Det gør vi også, selvom der er elementer fra hverdagen, vi savner. Mest vennerne. Louise er næsten helt desperat til tider over kun at have voksenkontakt. Men der er da også fordele. Jeg nyder at være uden hverdagens stress, det er jo et temmelig uforpligtende liv, med en masse nye indtryk.
    Godt at I har fat i kommunen ang. din mor, men det bliver sejt, da hun nok har mere end svært ved at forstå, at det er nødvendigt med en flytning.
    Vi får drukket en masse rigtig god vin, både hvid og rød, men vinen hernede er så dyr, at det slet ikke kan betale sig at sende noget hjem.
    I dag har vi været på sejltur, hvor vi så en delfin og en pingvin.
    Hils omkring jer.

    SvarSlet
  9. Hej igen alle 3. Dejligt at læse om alle jeres oplevelser. Det lyder som om I rigtigt nyder det, på trods af ømt knæ og regnvejr til tider. Her er der koldt. Der har været lidt sne (meget i Sønderjylland og på Bornholm) og høj klar frost og ned til minus 7-8 grader om natten. HJ, pigerne og Simon har været en uge i Trysil og stå på ski. Jeg tog ikke med, da min mor skulle installeres på plejehjem i tirsdags. Det har været utroligt sejt for Lis og mig - og ikke mindst for min mor - for selvom hun ikke kan finde ud af noget som helst, så var hun godt klar over, at der skete noget andet/anderledes. Så hun råbte og skreg og var totalt konfus. Ikke rart at være vidne til. Nu går det lidt bedre, men hun undrer sig stadigvæk. andreas er startet på sit studie og er glad for det, så han var heller ikke med på ski. Nu kommer de hjem i morgen, så det bliver dejligt. Har savnet dem.
    Vi savner forøvrigt også jer..... :-)
    Hyg jer og pas på jer,
    knus fra Hanne

    SvarSlet
  10. Kære Hanne.
    Det er nu synd med din mor, men godt hun er på plejehjem. Det var nu for utrygt med at have hende i sit eget hjem.
    Du har da haft ro til at læse mens det meste af familien har været i Trysil, god idé. Og du har nok ikke savnet skiene så meget.
    Vi nyder stadigvæk livet hernede. Det er mærkeligt at tænke, at vi kun har 11 dage tilbage på NZ før vi så skal på krydstogt. Mit knæ er nok så god, som det bliver. Jeg har e-mailet med min gamle klassekammerat, som er idrætskirurg på Hamlet. Hun mener, jeg har læderet mit forreste korsbånd, hvilket jeg selvfølgelig er noget bekymret over. Men jeg må jo vente og høre hendes vurdering, om det er noget, der skal gøres noget ved.
    Vi har været på jetbåd i dag, Louise prøvede at styre, det var populært.
    Nu vil vi snart gå i spa-bad. Hils resten af familien, og stort tillykke med Kia i morgen.
    Vi glæder os til at se jer igen.
    KH Lisbeth

    SvarSlet
  11. Hej alle 3. Det er alt for længe siden, vi har haft kontakt, men nu kommer I jo heldigvis snart hjem. Vi glæder os til at se jer. Har savnet jer. Vi har set Rasmus nogle gange. Han og Andreas har været i biffen til aften og se "Mænd der hader kvinder". Den var meget god, sagde de. Vi har det godt. Min mor er så småt ved at falde til. Til gengæld har min søster startet op på kemo igen pga. nyt recidiv. Og dennegang er hun ret medtaget af kemoen - må håbe, at den virker. Så det er ikke så godt.
    Jeg skal til eksamen om knapt en uge, så der læses på livet løs.
    Vi ses snart. Kom sikkert hjem og hav det godt til vi ses igen.
    Knus fra alle os.
    KH Hanne

    SvarSlet
  12. Hej alle.
    Glæder mig til at se jer igen. God rejse hjem til DK.
    Hils Kirsten og Bo og børnene.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  13. Så er vi hjemme. Men har ikke fundet formen endnu, bl.a. pga forkølelse hos Louise og mig, æv. Heldigvis har jeg endnu et par ugers fri inden hverdagen starter for alvor. Snakkes ved snarest. Hils alle.

    SvarSlet